HATAY / ERZİN - Erzin Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Erzin Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

YONCADÜZÜ MAH. YENİ SK. NO 1/1 ERZİN / HATAY
Vizyon
Yaşamını hiç kimseye ihtiyaç duymadan kendi öz yetenekleri ve becerileriyle sürdürebilecek öğrenciler yetiştirmek.
Misyon
Zihinsel yetersizlik, bedensel yetersizlik, yaygın gelişimsel bozukluk, okul, çevre ve arkadaşlarına karşı sorunlarını gidermek için seçkin materyallerden yararlanmak ve mevzuata uygun eğitim programlarını uygulamak, aileleri yaşanan ve yaşanılacak problemler hakkında bilgilendirmek, danışmanlık ve rehberlik hizmeti vermektir. Çocuklarımızda, günlük yaşamın gerektirdiği sosyal uyumu sağlamak, ailelerininde bu sürece eşlik etmesine yardımcı olmak; öz bakım, iletişim, sosyal uyum becerisi ile aileye yönelik sosyal destek vermek, toplumun bu bireylerden beklediği rolleri gerçekleştirebilmelerine ve bu bireyleri toplumun içinde kabul görmüş olarak gözlemek en büyük isteğimiz ve idealimizdir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
09.00-14.40
KALORİFER
İl içi dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır.
İl merkezine 110 km , ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.